Ajánlott oldalak

Ajánlott szolgáltatók, partnerek és megbízható vállalkozók:

  • Amennyiben családi ház építésére adja a fejét minden bizonnyal körbe is kell kerítenie az ingatlanját, telkét vagy földbirtokát ez bizony nem feltétlen olcsó mulatság. Ugyanis kerítést építtetni mind emberi erőforrásban, mind anyagköltségben jelentős tétel lehet ezért is sok esetben megéri kész kerítéselemekből, kerítéslécekből elkészíttetni a teleket határoló védelmi vonalat, biztonsági hálót.

  • Manapság a munkavédelmi előírások betartása főként az élelmiszerrel foglalkozó cégek, vállalkozások és üzletek esetében egyre fontosabb tényezővé vált, amennyiben tehát az Ön vállalkozása ilyen területen működik, akkor érdemes igénybe vennie HACCP tanácsadás tanácsadó szolgáltatót.

  • Sokan a mai napig nem tudják mi a különbség a felelős műszaki vezető és az építkezés vezetője között pedig egyszerű sarokpontok alapján meg lehet találni a két fogalom közötti fő különbségeket. Az egyik, hogy a felelős műszaki vezetőt alkalmazni a jelenlegi magyar törvények alapján kötelező mégpedig a kivitelező vállalkozás részéről. Addig az építkezés vezetőt alkalmazni ugyan nem kötelező de ajánlott ráadásul nem a kivitelező hanem az építtető részéről. A építésvezetőnek ugyanis az a dolga, hogy az építési költségek ne szálljanak el, a munkák határidőre készüljenek el és persze a megfelelő minőségre is vigyáznia kell az építkezés vezetőjének.